Mit vennél 10 millió forintért, öreg Skodát, vagy új Focust?

Mutatjuk a hét legfontosabb híreit!

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ez a hét sem telt el újdonságok nélkül. Több típusfrissítés, és egy menetpróba is tarkította a hetet, miközben sötét fellegek gyülekeznek az új autók piacán.

Már nem is meglepő, hogy a hét az üzemanyagárak emelkedésének hírével indult. Sajnos ezúttal sem kicsit drágult a benzin és a gázolaj, ráadásul szerdán is kénytelenek voltunk áremelkedésről írni. Rögtön utána jöttek az elkeserítő adatok az újautó-piacról, ahol majdnem 10 százalékos a visszaesés eddig, és hol van még az év vége. Kicsit később részletesebben is megnéztük a számokat, amelyeket ide kattintva láthatsz.
Hirdetés
Művészetkedvelők előnyben! Budapestre látogattak a BMW kipingált modelljei az Art Market elnevezésű rendezvényre. Végre kipróbálhattuk a frissített Ford Focust is, amit már egy éve bemutattak. Még mindig kiváló autó, ám durva belegondolni, hogy már 10 millió forint az alapára. Még durvább, hogy körülbelül ugyanennyit fizettek egy majdnem hibátlan állapotú Skoda Favoritért!
Hirdetés
Frissült a BMW Z4, a kecskeméti Mercedes modellek, továbbá a DS 4 is. Elkezdődött a Maserati villanykorszaka az új Gran Turismóval!
Hirdetés
Kiderült, hogy melyik autóból fogyott a legtöbb a világon, ide kattintva megnézheted. Hozzánk is eljutott az AMG-EQS, kipróbáltuk, mit tud a nagy hatótávolságú, sportosnak szánt villanyverda. Végül a rendőrség mutatott egy csokornyi gyorshajtót a 37-es főútról, okulásképpen.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?