Morcosabb lesz a BMW hatalmas SUV-kupéja?

Kémfotókon a frissülő X6, nem tolták túl a bajorok az átrajzolást

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Álca nélkül láthatjuk a BMW X6 frissítésének legfontosabb részletét, a jellegzetes, kupés fenekét. Mutatjuk, hogy mit csíptek el a kémfotósok a Nürburgring mellett!

Egy óvatos X6 frissítéssel készül a BMW a 2023-as évre: ezt láthatjuk az Automedia Nürburgring mellett készült kémfotóin is. Így nem kell 2026-ig, avagy az új generáció érkezéséig várni, hogy nagyobb veséket kapjon a bajorok szabadidő-kupéja. Természetesen a merészebb fényszórók is járnak a méretes hűtőrácshoz, illetve a lökhárító stílusa is igazodik a legfrissebb BMW dizájnnyelvhez.
Hirdetés
Az agresszívebb orrhoz a megszokott oldalsó és hátsó összkép társul. Itt egyelőre úgy tűnik, hogy csak a lámpák, lökhárítók és küszöbtoldatok formáját gondolták újra a frissülő X6-on, de még ott is csak minimális változások lesznek Ezeket lényegében teljesen álca nélkül is hagyták a bajorok. Biztosan sokkal többet változik viszont a beltér, a gyártó legtöbb közelmúltbéli frissítése ugyanis nem kintről volt a leglátványosabb. A műszerfal biztosan megkapja a BMW legújabb operációs rendszerét a látványos ívelt kijelzővel, amely az i4 és az iX modellekhez hasonló belteret kölcsönöz majd a hatalmas csapotthátúnak. Valószínűleg a jelenlegi váltókapcsoló is a múlt homályába vész, a pletykák szerint az iX minimalista irányválasztója kerül majd a helyére. Megmarad viszont az ikonikus iDrive tekerő, hogy továbbra se kelljen mindenképp az érintőképernyőt babrálniuk a sofőröknek.
Hirdetés
A másik fontos pletyka a világító vesék kérdése, állítólag ezzel is gazdagodik a méretes BMW. Sajnos ezt a kémfotók alapján sem megcáfolni, sem megerősíteni nem tudjuk, a fotón ugyanis nem világítanak a méretes nyílások, ám ez önmagában még nem bizonyít semmit. A frissítéssel új motort nem érdemes várni, ám a jelenlegiek frissítését már több pletyka is egybehangzóan említette. Persze ezek is csak a néhány hónapon belülre várható bemutatón derülnek ki biztosan: még ennek időpontjáról sem adott tájékoztatást a gyártó, de a 2023 tavaszára várható gyártáskezdés alapján aligha halogatnák már túl sokáig.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?