Mustang építőkészlet – gyerekeknek!

Új taggal bővül a LEGO Speed Champions sorozat. Érkezik a Mustang Fastback

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha valaki már gyerekként autórajongó, akkor a LEGO Speed Champions sorozat biztos, hogy a kedvenc játékai között szerepel. Sőt, néha még felnőttként is!

Díszes társasághoz csatlakozik Amerika egyik legnépszerűbb sportautója. A LEGO Speed Champions sorozatban olyan modellek tűntek már fel, mint például a GT40, az F-150 Raptor és a Fiesta WRC, ha csak a Ford palettáját nézzük. Emellett még jóval több márka típusai szerepelnek a kínálatban, utcai sportautóktól a Formula 1-es gépekig. Az amerikai vetélytársak közül a Chevy Corvette Z06 is kapható legóként, de említhető még a Bugatti Chiron, a Mercedes-AMG GT vagy épp a Ferrari FXX, amelyek mind-mind a gyerekek kedvenc játékszereivé válhatnak.
Hirdetés


Mustangból egyébként már kapható a jelenlegi generáció, ahogy a GT 40 mellé már csatlakozott a jelenlegi GT versenyautó. Az 1968-as Fastback hasonlóan jól sikerült, pedig a téglalapokból és kockákból felépítve elég nehéz hozni a jellegzetes kupé formát. A játék Mustang csak zöld színnel elérhető, de arany csíkokkal és ugyanilyen színű keréktárcsákkal, illetve az évjáratra utaló rajtszámmal dobták fel a dizájnt. Az autót 183 darab építőelemből lehet elkészíteni, és jár hozzá egy versenyző figura is. Az újdonságot március elsejétől kezdik el forgalmazni, 14,99 dollárért, amely a jelenlegi árfolyammal számolva 3867 forint.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?