Mutatós képek sárból, a hátsó szélvédőn

Koszművészet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A koszos autót heteit éljük, ezért nagyon megtetszett, amikor valaki ebből vidámságot, sőt, talán annál még sokkal többet csinált. Lehet egy koszos szélvédőt művészinek is nevezni? Kétségkívül!


Koszos autó is lehet vidám, állapodtunk meg bent, amikor megláttunk egy hátsó szélvédőre festett képsorozatot. Aztán kiderítettük, hogy az alkotójuk, Scott Wade kisebb vagyonokat keres ezekkel a lemosható, de legalábbis a következő eső során bizonyosan távozó képekkel... amelyeket megszállottan vés be a koszos hátsó szélvédőkbe! Ahogy egy interjúban elmondta a középkorú texasi férfi, elege lett belőle, hogy milyen nehéz mindig tisztán tartani az autót, főleg az év bizonyos szakaszában - így berágott és elkezdte azt összekoszolni, hogy megvalósítson egy őrült ötletet és elkezdje sajátos koszművészetét. Technikája, amelyhez főként ecseteket és sablonokat használ, egyre kifejlettebb lett, s akár műalkotások másának elkészítésére is vállalkozik.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 20:19
    Permalink

    Ez így nem hiteles. Ezek az autó valami púder félével vannak “leporozva”, egyáltalán nem koszosak. Az egyik képen még látni is lehet, hogy a háttér szerint a kép nyáron készült. Nagyon “pihent agyú” a művész úr, inkább takarítaná le normálisan az autóját, ha már ennyi ideje van. Persze a feltűnési viszketegségre, max pszichiáter tud felírni valami nyugtatófélét 🙂

Vélemény, hozzászólás?