Nagyon techno az új C4 Picasso

Genfben debütál az új Citroën C4 Picasso előfutára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyári képek jelentek meg a márciusi Genfi Autószalonon egyelőre Technospace néven és csak tanulmányként debütáló új Citroën C4 Picassóról.


Kémfotók után gyári képeken (grafikákon) is látható már a következő, egyelőre - a típustól szokás szerint - igen futurisztikus, robotarcú C4 Picasso. A márciusi Genfi Autószalonon még csak koncepcióként és Technospace néven debütál a Citroën kompakt egyterűje, de ha minden igaz, az év második felében már a szalonokba is megérkezhet a 4,43x1,83x1,61 méteres karosszériával érkező és a moduláris EMP2 (Efficient Modular Platform) alvázra állított második generáció.
Hirdetés

A csomagtartó 5 üléssel 537 literes (továbbra is lesz persze 7 személyes Grand Picasso), a tanulmány utasterébe pedig (állítólag) hatalmas, 12 colos, HD felbontású érintőképernyőt szereltek. A legtakarékosabb hajtáslánc CO2-kibocsátását 98 g/km-esnek ígérik, részletek hamarosan.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?