Nagyon ütős a LEGO Jeep Wrangler

Csupa műanyagból készült a Jeep Wrangler, hiszen LEGO

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Majdnem tökéletes, és mindenképpen nagyon alaposan, részletesen kidolgozott a Jeep legendás Wrangler típusának LEGO változata. Öröm ránézni.

Így év vége felé ki ne gondolkodna el azon, milyen ajándékkal lepje meg szeretteit, és a LEGO tényszerűen az ajándékötletek élmezőnyében szerepel, korántsem csak a gyerekes családoknál. Hiszen felnőttek is kisgyerekes lelkesedéssel képesek belemerülni a LEGO-halmokba, hogy valami olyan igazán klassz süljön ki a dologból, mint például ez az élethű Jeep.
Hirdetés
Ez a Jeep azonban csak majdnem hasonlóképpen készülhetett, mint minden LEGO alkotás, hiszen leírást hozzá hiába keresett volna az alkotó. A teljesen egyedi Wrangler ugyanis az eredeti autó alapján épült, így készítőjének kellett minden apró részletet kitalálnia. Elmondása szerint a motorháztető és az első sárvédők rögzítése jelentette a legnagyobb kihívást. Ezek még arról is elvonták a figyelmét, hogy az eredeti Wranglerbe hosszirányba építették a motort, így ebben a LEGO modellben keresztben áll az erőforrás. A fantasztikus végeredmény értékéből azonban ez semmit nem von le, legfeljebb a márkafanatikusok kukacoskodásának ad alapot.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?