Nagyon vicces a BMW

BMW-fricska az Audinak

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ahogy minden más fronton, világítástechnikailag is megy a rivalizálás, most épp a BMW marketingesei szóltak be az audis kollégáknak.


A napokban mutatta be az Audi a maga lézerlámpa-koncepcióját a Las Vegas-i Consumer Electronics Show-n (CES), ezt pedig a BMW marketingesei nem hagyhatták szó nélkül. Mondván ők a BMW-nél nem érnek rá csak úgy a 2011-es technikával villogni (Vision Connected Drive Concept), hiszen a sorozatgyártással vannak lefoglalva... Az i8 szuperautóval együtt debütálva. Alább a rendszerek működése egy-egy videón.
Hirdetés

Cél ugye nyilván a piaci elsőség amellett, hogy mintha egyre nagyobb divat lenne a netes szurkálódás. Ami persze egy újfajta reklámfogás, de ha szórakoztató, hát szívesen adunk neki teret. A BMW épp a Twitteren üzent az Audinak. Nemrég a Jaguar és a Mercedes, illetve a jaguár és a csirke között ment egy mókás csörte, jól elvannak a hölgyek-urak.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.29. at 15:00
  Permalink

  A következö mär az lesz hogy fenykarddal az orrukon mint az unikornisok elkepzelhetetlen sebesseggel repesztenek a kocsik es szinte kette hasitjäk a sötetesget mint a luuk szkajvoker.
  Erre mondjäk hogy lofasz es estifeny enszerintem.

 • 2017.10.29. at 15:00
  Permalink

  A BMW-s filmben is mondja a csóka, hogy sokkal kisebb a fénykibocsájtás felülete. Hát ez kurvajó. Már a ledes menetfények is kibasszák az ember szemét, mert 1mm-es csíkból jön a szemkápráztató 500000 lumen.

  Csak egyszer szarjon be a cucc, vagy törd össze az autódat. Ing-gatya nem marad rajtad, ha ki kell fizetni egy ilyen lámpát+a lézeres lófaszt benne.

  Amúgy még a ledes fényszóró se igen terjedt el, de már lézereznek 🙂

 • 2017.10.29. at 15:00
  Permalink

  aha, jól néz ki, meg messzebbre lehet vele látni, de menjenek már, lézer a kocsiba? 😀 és ha enyhe kanyar van az úton, vagy simán autópálya?Ha meg a refi után jönne csak, akkor mi értelme van?Ha valaki véletlen elfelejti levenni?Kinyírja a szembejövőt..de már most nem csak elvakítja, hanem szénné süti 😀 Ja, hogy elektronika vezérli, ez meg soha nem romlik el, igaz? 🙂

 • 2017.10.29. at 15:00
  Permalink

  Nem igazán vagyok oda ezekért a “modern” lámpákért, eléggé vakítóak tudnak lenni.
  Némelyik autómárka LED-es nappali menetfénye pedig egyenesen elviselhetetlen, volt eset, hogy inkább hagytam előzzön meg.
  De lehet csak az én szemem fényérzékeny 🙂

Vélemény, hozzászólás?