Ne higgy a látszatnak! Driftes átverés autóvezetés-oktatóknak

Videón az autóvezető-oktatói állásra jelentkezők kegyetlen átverése

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Nem egy tipikus tanulóautó, amivel a kislánynak öltözött Leona Chin, maláj női bajnoksofőr átverte a potenciális oktatókat, de bejött neki.


Az alábbi videó szerint a maláj Leona Chin, aki egyébként a helyi autósport női bajnoka, nem csak volántekergetésben, színészkedésben is bajnok. Oktatóinak remkeül játssza a vezetni nem tudó kislányt. A film apropója, hogy egy autósiskola úgy gondolta, jó lenne néhány új instruktorát már rögtön az első munkanapján meglepni. A semmiképp sem hétköznapi, hidraulikus verseny-kézifékes profi driftautóról azt állítja a film szerint az autózástól még távol álló kislány, hogy a bátyjáé. Esetlenül kezeli, néhányszor lefullad vele, aztán egy nagyobb szabad betonplacchoz érve kér egy utolsó esélyt.
Hirdetés
Az addig mutatott vezetés alapján az oktatók nem merik elhinni, hogy a csapatásnak nem lesz rossz vége, pedig csupán egy remekül sikerült átverésről van szó. Egyetlen dolgot sajnálhatunk, hogy a motorhang mellé még "zenét" is kevertek a videó készítői.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?