Nem lesz több drift idén

Éjszakai Drift-verseny Kakucson

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A profi és a feltörekvő Drift versenyzők nemzedéke az idei évben utoljára mennek kilinccsel előre, méghozzá nem is akármilyen körítéssel!

Noha a Gymkhana idei utolsó versenye már lezajlott, most még egy éjszakai versenyt szervez a DriftGP Hungary a gumifüstölést, illetve a kilinccsel előre autózás kedvelőinek, a helyszín ezúttal a KakucsRing, mely Budapestről mindössze 35 kilométer, azaz 25 percnyi távolság.
A szervezők a régi hagyományoknak megfelelően az eredeti drift nyomvonalon rendezik meg mindkét kategória versenyét! Ezáltal az 1000 fős lelátókról tökéletes panoráma nyílik az értékelt kanyarokra. A nézők előtt KakucsRing kapuja október 1-én délután kettő órakor nyílik, nem sokkal később pedig máris kezdődnek a kvalifikációs körök, majd a Street kategória versenye. Késő délután 6 óra magasságában Drift Taxi várja a merészebb és bevállalós utasokat, majd következik a nap főattrakciója a Night Drift, azaz az éjszakai csapatás hazánk profi pilótáival. A kivilágított arénában este 10 óráig gyűrik egymást a versenyzők és döntik el az idei év összetett győztesét ebben a sorozatban.
A versenyek után azonban nem csak a Night Drift bajnokát avatják, ugyanis itt kerül sor a Hell Országos Drift Bajnokság, a Gymkhana szakág és a Gyorsulási Futamsorozat éves díjátadó ünnepségére egy hatalmas fűthető party-sátorban, ahol a bulizni vágyó fiatalokat Live DJ várja majd jobbnál jobb zenékkel. A Carstyling Tuning és Autó szépségverseny idei díjazottjai is jelen lesznek természetesen csodaszép paripáikkal, hogy átvegyék ők is jól megérdemelt győzelmi trófeájukat.
A vénasszonyok nyarában tehát egy utolsó kellemes kis autós program és esti buli következik október 1-én Kakucson a KakucsRingen!
Programterv
  1. 14:00-tól Nézői kapunyitás
  2. 14:30-16:30 Kvalifikáció Pro+Street
  3. 16:30-18:00 Hell OB Street - Döntő
  4. 18:00-18:30 Drift Taxi
  5. 18:30-19:00 Versenyzői felvonulás - PRO Top16
  6. 19:00-22:00 Night Drift Pro - Döntő
  7. 22:00-tól Díjátadó és esti Buli - Live DJ


Belépő: 1 500 Ft (10 éves korig szülői felügyelettel ingyenes!)
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?