Nem ússzuk meg a pénteket sem üzemanyagár-változás nélkül

Még közelebb kerülnek egymáshoz az üzemanyagárak a hét végére

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Miután szerdán az alacsonyabb árú benzin drágult, a magasabb árú gázolaj viszont olcsóbb lett, pénteken még közelebb kerülnek egymáshoz az árak.

Miként arról beszámoltunk, szerdán tetemesen, 18 forinttal emelkedett a benzin - még így is 700 forint alatt maradó, átlagosan 697 forintos - literára, míg a gázolaj 10 forintos árenyhítése ellenére is közel 100, na jó, "csak" 89 forinttal drágább a 10 forintos enyhítéssel adódó 786 forintos átlagára ellenére is. Pénteken azonban újabb árváltozás következik a Holtankoljak.hu értesülése szerint.
Hirdetés
A pénteki módosítással még közelebb kerül egymáshoz a benzin és a gázolaj ára, ám nyugalom akkor a benzin már nem drágul, a gázolaj viszont további 14 forinttal olcsóbb lesz, így literára átlagosan 772 forint lesz - a piaci áron tankolók számára. Akik viszont jogosultak a hatósági árra, azok továbbra is 480 forintos literáron tankolhatnak hazánkban 95-ös benzint és normál gázolajt is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?