Nullkilométeres Fordok törtek össze az M5-ösön Inárcsnál

Egy kamion és egy kamionmentő ütközött az autópályán, tűzoltódaru kellett a mentéshez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Két méretes jármű ráfutásos balesete okozott fennakadást Inárcs közelében az autópályán, a Romániából érkező új Fordok is elmozdultak az autószállító hátulján. Mutatjuk a fotókat és a részleteket!

Csütörtökön délután, az M5-ös autópálya 34-es kilométerénél történt ráfutásos baleset, egy kamionmentő lökte meg hátulról a romániai Ford gyárból érkező új Pumákat és EcoSportokat szállító kamiont. Az ütközéstől a kamion által vontatott tréler megsérült, több új autó is elmozdult és összetört, valamint

a kamionmentő sofőrje a roncsba szorult.

A sofőrt végül a dabasi tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, az elszabadult Fordokat pedig egy tűzoltódaru segítségével "gyűjtötték be". A tréleren 8 autó utazott leendő tulajdonosához, ebből 6 biztosan megsérült, így az anyagi kár mindenképp jelentős. Az alsó szinten utazó EcoSportok teteje is látványosan megrogyott, ezek az autók szinte biztosan totálkárosra törtek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?