Olyan, mint a BMW Individual, csak kínai

Egyedi Brilliance autók Kínából

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Résen vannak és figyelnek a kínai autógyárak, hogy mit és hogyan csinálnak a többiek. A Brilliance márka Individual néven, a Zhonghua típus alapján mutatott be egyedi változatokat.


Egyedi modellekkel rukkolt elő a kínai Brilliance. A Zhonghua FRV Cross Individual kétféle kombinációban mutatkozott be a hazai, Sanghaji Autószalonon, konkrétan Sport Line és Fashion Line kivitelben. Elsősorban a színek variálásán van a hangsúly. A kiállított Sport Line kék karosszériája szürke csíkokkal és elemekkel lett gazdagabb, utasterében pedig ugyanez a hangulat fogad - a kék bőrből a kormányra, valamint az ajtókra is jutott. Amíg ez a modell leginkább a férfiakhoz szól, addig a Fashion Line a nőket célozza meg: fehér dukkó és felni, a Sportnál szolidabb pink díszítés, a belső térben fekete-piros berendezéssel. Az autókat gazdag, sok egyéb mellett navigációs rendszert és tolatókamerát is magába foglaló felszerelés jellemzi, mozgatásukról 1,5 literes, 103 lóerős, illetve 1,6 literes, 120 lóerős benzinmotor, manuális vagy automata sebességváltón keresztül gondoskodhat.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?