Óriási üvegtetővel érkezik az új Renault Espace SUV!

Az egész autót még nem, de a hatalmas tetőablakot már leleplezte a Renault

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Közeleg a Renault Espace SUV reinkarnációjának bemutatója, így érthető, hogy egyre több részletet mutatnak meg a franciák. Íme a legújabb fejlemény, a hatalmas üvegtető, amelynek a pontos méretét is leleplezték.

Közeleg a teljesen új, SUV-ként újjáéledő Renault Espace március 28-i bemutatója. Hogy életben tartsák a hangulatot a gyártó marketingesei, újabb részlettel örvendeztették meg a várakozó érdeklődőket. Kiderült, hogy az új, akár hét személy szállítására is alkalmas Espace 133 centiméter hosszú és 84 centiméteres panoráma üvegtetővel is rendelhető lesz.
Hirdetés
Az üvegtetőről egy látványos fotót is közzétettek, amelyen a sejtelmes sötétítés ellenére a beltér egyéb részleteiről is megtudhatunk néhány érdekességet. Nem csak kívül merít majd sokat ugyanis az új Espace a nemrég megjelent Austral dizájnjából. A műszerfal alapvető elrendezése, az álló tájolású központi kijelző és a középkonzol, illetve a könyöklő kialakítása is nagyon hasonlóra várható.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?