Őrület a köbön: Ducati AMG tuninggal

Ducati Diavel AMG

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pár kiegészítőt és sok névtáblát szállított a német tuningcég az olaszok túramotorjához, azaz várhatón nem lesz ritka példány a Ducati Diavel AMG.

Ahogyan a Red Bull és az Infiniti, a Ducati és az AMG is megragad minden alkalmat, hogy promótálják nemrég kötött partneri megállapodásukat: a tuningcég szponzorálja a Moto GP csapatot, autókkal látja el a versenyzőket, Frankfurtban pedig bemutatják első közös járművüket, a Ducati Diavel AMG-t.
A hatmillió forintos alapáron kapható Diavel Carbon változatot AMG-stílusú ötküllős kerekekkel, karbonból készült hűtőrácsokkal, AMG-kipufogórendszerrel és szintén Affalterbachból származó Alcantara-nyereggel tették még vonzóbbá, a fényezést fehér csíkok és egyedi jelvények díszítik. A Ducati-rajongók lelkét bizonyára még tovább masszírozza kellemesen az a tény, hogy a Desmodromic-szelepvezérlés finombeállításait végző szakemberek nevét - a feladat elvégzését követően - a blokk bal oldalára vésik.
Ha pedig mégis összekuszálódik odabent valami, legalább név szerint van kit szidni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?