Öt különleges Bentley, ami nem kellett a tulajdonosnak

Az arab vevő hiába fizetett csillagászati összeget a luxusautókért, egy métert sem ment velük

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Öt darab, kézzel készült, nyújtott Bentley Mulsanne keresi új gazdáját, mivel az előző tulajdonos még forgalomba sem helyezte a fényűző luxusautókat.

Van az úgy, hogy az ember vásárol egy csomag zoknit, majd megfeledkezik róla, évekkel később pedig örömmel bukkan rá a szekrény mélyén. Lehet, hogy hasonló történt azzal az öt, egyedileg készült Bentley-vel, aminek most új tulajdonost keresnek. Az autók gazdája az Egyesült Arab Emírségekben él, így elképzelhető, hogy a bankszámláról sem hiányzott az a hatalmas összeg, amit az angol luxusért fizetett.
Hirdetés
A Bentley Mulsanne Grand Limousine by Mulliner névre hallgató modellek 2015-ben készültek, de azóta nem helyezték forgalomba őket, így a kilométerszámlálójuk is alig mozdult el a nulláról. Az autókat nem a tulajdonos, hanem a helyi Bentley kereskedő árulja, aki vélhetően üzletet szimatolt a dologban és visszavásárolta az autókat. A külső impozáns, a hossz egy méterrel gyarapodott, ami így már 6,57 méter, a tetőn nyolc centit emeltek. A Mulsanne összesen hat férőhelyes, a hátsó négy ülés egymással szemben helyezkedik el, így menet közben akár tárgyalni is lehet, továbbá mindegyik külön-külön klimatizált. Az avatatlan sofőrfülektől egy felhúzható ablak szeparálja el a hangot, ami lehet átlátszó vagy sötétített. Akinek az ital a gyengéje, az kifejezetten élvezni fogja az utazást. Italszekrény, palackhűtő és pezsgős poharak is a felszereltség részét képezik, így a jó hangulat garantált. A vételárat nem közölték, de a világ elitjében valószínűleg akad olyan, aki szívesen kitűnne egy különleges Bentley-vel, de ha a pénztárcája engedi, akkor rögtön öt darabbal is gazdagabb lehet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?