Ötcsillagos négyszemélyest csinált a GL Merciből a Vilner

Négy üléssel még tágasabb Mercedes GL-osztály

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megint a bolgár Vilner az elkövető, ezúttal a hétszemélyes GL szabadidő-autóból faragtak négyüléses szalont.


A bálnaméretű GL-t azoknak a vásárlóknak építette a Mercedes, akik túl szűkösnek találták az alig két üléssorral ellátott ML-osztályt, de egyik vásárlója úgy gondolta, hogy számára 3 felesleges ülőhely is akad az alapesetben hétüléses autóban, és jobb lenne, ha egyszerre maximum négyen, de tökéletes kényelemben utazhatnának vele. Felkereste a bolgár Vilner tuningot, akik kidobálták a felesleges székeket, és repülőgépek business osztályait megszégyenítő, egyébként pont egy másik GL első sorából származó foteleket szereltek be helyettük.
Hirdetés
Az ülések párnázatát is megvastagították kicsit, a hátsó két utasnak új középkonzolt építettek könyöklővel, pohártartókkal és alumínium iPad tartókonzollal. Ezután az utastér hangszigetelését bővítették, majd szokásos finom stílusukban amit lehetett, bőrrel és alcantarával húztak be. És hogy az iPad-konzol is értelmet nyerjen, a táblagépről vezérelhető high-end kategóriás hifivel koronázták meg a GL átalakítását.

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?