Porsche bújt az öltönyzsebbe

Porsche Design P’9981 Blackberry

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az osztrák dizájnerek ezúttal a kanadai okostelefon-gyártó termékét illesztették rozsdamentes acélból és fekete bőrből készített házba.


Közös fába vágta fejszéjét a Blackberry telefont kitaláló és gyártó kanadai Research in Motion és az osztrák székhelyű Porsche Design. A végeredmény egy stílusos üzleti okostelefon, fejlett műszaki specifikációval, a Porsche Designtól megszokott letisztult, mégis hatékony dizájnnal - horrorisztikus áron.
A Porsche Design P’9981 Blackberry lelke a potens, 1,2 gigahertzes processzor, van benne továbbá 8 gigabájt beépített –mikro SD kártyával 40 GB-ig bővíthető – memória, teljes QWERTY billentyűzet, melynek nyomkodásával 24 bit grafikai felbontású képernyő reagál az ujjmozdulatokra. A rozsdamentes acélházba épített szerkezeten Blackberry OS 7 fut, hátlapját pedig bőrrel borították.
Hirdetés
És akkor jöjjön a feketeleves, a megdizájnolt okostelefon 2000 dollár körüli, azaz bő 400 ezer forint körüli összegért lesz megvásárolható: ez más gyártónál körülbelül két-három darab nem ennyire tudatosan tervezett, de csúcskategóriás készülék vételárával egyenértékű.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?