Rajzban mondja el a Fiat, mit tud a Panda

Képregényes ötletparádé az új Fiat Pandával

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Jópofa ötlettel állt elő a Fiat: képregényes, rajzos formában pillanthatunk be az új Fiat Panda tervezésének izgalmas folyamatába.

Az új Fiat Panda voltaképpen már nem újdonság számunkra, hiszen láttuk élőben a Frankfurti Autószalonon, előtte pedig már napvilágra kerültek a legfontosabb információk, így tudjuk: a karosszéria nagyobb lett, az utastér jobban variálható, a gépházban pedig többek között feltűnik az 500-asból ismerős kéthengeres, turbós TwinAir benzinmotor is. Azonban egy új autó tervezésének szinte minden fázisa titkos, még akkor is, ha sokszor egyáltalán nem bonyolult dolgokról van szó, így lehet újat mondani egy elkészült típusról is. A Centro Stile Fiat most leleplezett néhány érdekes részletet az új Fiat Pandával kapcsolatban, ráadásul mindezt ötletesen, szellemesen, képregényes formába csomagolva. A skiccekből sok minden kiderül, például az is, hogyan mosolyog az olaszok mackóról elnevezett minije, hogy miért kerültek a korábbinál magasabbra a hátsó lámpák, és hogy a lökhárító védőbetétjei a tervezők szerint nem csak díszítik a karosszériát.


További szemléltetések a Fiat Panda Design Story galériában, ide kattintva. Kellemes böngészést!
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?