Retródrift Máriapócson

Fizetett hirdetés

Marty McFly lemondta, de te ott leszel?

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gumifüstben, izgalmakban, de időutazásban sem lesz hiány - ígérik a máriapócsi retródrift hétvége szervezői.


A Drifting.hu csapata állítólag hosszú időn keresztül egyezkedett Marty McFly-jal, hogy egy kis időutazásra indulhassanak, de Marty folyton azzal jött, hogy meghibásodott a fluxuskondenzátor. Így nem volt mit tenni, a szervezők maguk hívták életre ismételten a múlt évben is óriási sikert aratott, Ladákkal és sok-sok drifttel fűszerezett máriapócsi retróhétvégét…
Hirdetés
Július 12-én és 13-án ismét a RabócsiRingre látogat a Lada-versenyzők krémje, akik garantáltan megmutatják majd mindenkinek, hogy a keleti blokk csodái is tudnak keresztbe menni. A Lada körversenyen és a Ladaracing.hu Allstar gálán túl természetesen a drifterek is megküzdenek majd egymással a máriapócsi katlanban.

Ezen a hétvégén nem csak az MNASZ Országos Profi Bajnokság 3. fordulója, a Gpticketshop.hu Drift Kupa kerül megrendezésre, hanem a Retro Drift Kupa is. A versenyek közötti szünetekben sem fog unatkozni senki, hiszen lesz quadbemutató, és természetesen egész nap gyönyörködhetnek majd az autókban a Ladaracing Meeting keretén belül.
Egy biztos: gumifüstben, időutazásban és izgalmakban ismét nem lesz hiány. Sőt! Nem lesz hiány értékes díjakban sem, ugyanis az F1-jegyek forgalmazója, a www.Gpticketshop.hu támogatásának köszönhetően a Magyar Profi Bajnokság indulói ezúttal Gold Tribünre szóló jegyekért versenyeznek.
Szombaton Pro és Street edzések, valamint Lada körversenyek zajlanak majd. Másnap már a profik veszik át a terepet előbb a ladások, majd a driftpilóták körében: a Ladaracing All Star Gála után a Magyar Profi Bajnokság jól ismert pilótái mérik össze újra tudásukat.

A bajnokság állása hihetetlenül szoros, az első két fordulót követően a dobogó második és harmadik fokán jelenleg holtverseny van. Grózinger Zsolt vezet 76 ponttal, György Szilveszter és Szántó Nikolett 56 ponttal áll, de Szabó Szilárd sincs nagyon lemaradva a maga 52 pontjával.
Akiknek a szíve a focihoz is húz, azoknak sem kell aggódniuk amiatt, hogy lemaradnak a brazíliai világbajnokság legfontosabb mérkőzéséről, ugyanis vasárnap a verseny befejeztével a döntőt a Rabócsiring teraszán elhelyezett LED TV előtt nézhetik meg az erre az alkalomra kínált italkülönlegességek kortyolgatása közepette. Tartsatok velünk ezen a remek időutazáson, ne várjatok a Trackwoodig, messze még az augusztus 22-23-i hétvége! Nézzétek gyermekkorotok Ladáit és a jövő versenyautóit egy hétvégén, egy helyen. Gyertek és szurkoljatok velünk együtt kedvenceiteknek! Ne legyél nyuszi… McFly…
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?