Robbanással és lángokkal ért véget a benzinkúti drift

Egy benzinkúton égetett gumit, majd belehajtott a kútoszlopba egy 18 éves amerikai fiú

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy biztonsági kamera felvételén nézhetjük végig, ahogy egy 18 éves, New Yorkban élő fiatal gumit éget a benzinkúton, majd elveszíti az irányítást a jármű felett és lángokba borítja a töltőállomást. A sofőr elmenekült, de rövidesen elfogták a rendőrök.

Akár egy év börtönt is kaphat a fiatal sofőr, aki gumiégetéssel indított driftelés közben borított lángokba egy benzinkutat New Yorkban, majd elmenekült a helyszínről. A sofőr megpróbált kilinccsel előre áthajtani a kútoszlopok közt, ám elvesztette az irányítást az autója felett és az egyik kútoszlopnak csapódott, amelyet egy kisebb robbanás, majd egy komolyabb tűzeset követett.
Hirdetés
A balesetben senki sem sérült meg, sőt, még az autó is járóképes maradt. Ezt kihasználva a sofőr azonnal el is hajtott a helyszínről. Nem tudta ugyanis, hogy az egész mutatványát felvették a biztonsági kamerák, amelyen egyértelműen látszott az autó típusa, illetve egy szemtanú a rendszám egy részével is segítette a rendőröket. Így alig néhány óra alatt előkerült a sötét Mercury Grand Marquis és a fiatal sofőrje, akit akár egy év letöltendő szabadságvesztést is kaphat a történtek miatt. A bizonyítékként is szolgáló videót a helyi rendőrök tették közzé Facebook oldalukon, alább megtekinthetitek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?