Röpködtek a 100 ezer forintos bírságok az M7-es kivezetőjén

Pofátlan(TAN)ítás 16. rész: most tényleg a legpofátlanabbakra szálltak rá a rendőrök

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Tegnap már írtunk arról, hogy rászállt a rendőrség az M7-es autópálya pofátlan hétvégi autósaira, most videón is láthatjuk a múlt pénteki akciót.

Nem újdonság, hogy a rendőrség megelégelte a hétvégi csúcsforgalomban pofátlanul és veszélyesen autózókat (végre!), most pedig videón is láthatjuk munkájukat. Nem volt nehéz dolguk: beálltak a jelöletlen, de szirénákkal, villogókkal és persze kamerákkal felszerelt autókkal a péntek délutáni dugóba, majd jöttek is a szabálytalankodók, akik úgy gondolták, hogy a leállósáv számukra gyorsabb lesz. Nem volt az, ellenben 100-100 ezer forinttal mindegyikőjük szegényebb lett, hiszen ennyi a leállósáv indokolatlan használatának büntetési tétele.
Hirdetés
A 13 jelöletlen rendőrautóval a gyors rajtaütés során 17 szabálytalankodót csíptek nyakon, azaz hamar bezsebeltek 1,7 millió forintot az államkassza számára. Az ORFK OBB közlése alapján nem titok, hogy a közelgő hosszú hétvégén hasonló ellenőrzésekre kell számítani.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?