Sokat “okosodik” a ráncfelvarrással a Nissan Juke

Visszatér a vásárlók által sokat követelt fényezés a Nissan Juke crossoverhez

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az utastérre fókuszált a Nissan a Juke frissítésénél, így egy sokkal korszerűbb, letisztultabb megjelenéssel rendelkezik, de a külső kapcsán is hallgattak a vásárlókra, hiszen visszatér az első generációhoz kapható egyik közkedvelt árnyalat.

Visszatér a sárga fényezés a Juke-hoz, amely eddig az első generáció kiváltsága volt, ám a jelenleg kapható nemzedékhez valamiért nem volt elérhető. Emellett átdolgozták a gyöngyházfehér és a fekete festés összetételét is.
Hirdetés
Az utastérben már sokkal több említésre méltó változás történt. A legszembetűnőbb a multimédiás kijelző, amely immár 12,3 colos, és külön örvendetes, hogy immár vezeték nélkül is támogatja az Android Autót és az Apple CarPlayt. A műszeregység korábbi fél analóg megoldását is a múltban hagyták, a helyét pedig egy ugyancsak 12,3 colos kijelző veszi át. Szintén újdonság, hogy mostantól USB-n keresztül az autó képes videós tartalmakat lejátszani, természetesen csak álló helyzetben. A kesztyűtartó mérete 7,8 literre nőtt, illetve minden Juke-ban ezentúl alapfelszereltség az elektromos kézifék, így még több hely áll rendelkezésre. Szintén a kényelmet szolgálja a kartámasz átalakítása, amelynek hosszát 25 milliméterrel megnövelték. A közlemény szerint a Nissan a hibrid kivitelben az EV és e-pedal funkciók gombjait is áthelyezte, de ezek továbbra is a pohártartók mellett vannak, így ez a módosítás valószínűleg centiméterekben mérhető. A ráncfelvarrott Juke gyártása hamarosan megkezdődik a sunderlandi üzemben, így vélhetően még az idei évben elérhetővé válik Magyarországon.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?