Sokkal több a GPS technika, mint csupán navigáció

Fizetett hirdetés

GPS technika csúcsra járatva - könyvben olvasható a sok-sok tudás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Ha a GPS szót halljuk, legtöbben a navigációs eszközökre gondolunk. Pedig helymeghatározás, nyomkövetés, így biztonságtechnika vagy akár gumitesztelés esetén is hasznos.


Korábbi szerzőnk, Gere Tamás GPS technika csúcsra járatva című könyve december 1-jén jelenik meg, addig féláron előrendelhető. Nem titok, hogy bennünket eleve ez a technika hozott össze, amikor 2012-ben első gumitesztünkhöz mérési módszert kerestünk. A nagy precizitású GPS alapú mérési módszer számunkra nagyon bejött, de ez csak egy szelete annak, amire használható a GPS technika.Tomi most 13 fejezetben írta le kellő részletességgel, hogy például milyen előnyöket adhat ez a rendszer versenypályán, mik azok a hibák, amiket nem szabad elkövetni használata során, milyenek a jó eszközök és milyen okostelefonos alkalmazásokkal hozhatjuk ki a maximumot akár zsebkészülékünkből is. Eláruljuk, gumitesztjeink esetén is a mérés szerves része egy okostelefon, amihez persze külső, nagy precizitású GPS-t csatlakoztatunk, de az eredmények döntő részét a nap, mint nap a zsebünkben lapuló készülék rögzíti. Hiba eddig még nem volt a mérésben, épp a napokban estünk túl az idei téli összevetésen, hamarosan jönnek is az eredmények.
Hirdetés
Akik pedig komolyabban elmélyednének a GPS technikában, december 1-ig 1995 forintért ingyenes kiszállítással vásárolhatják meg a bárhol lapozgatható és olvasható, a karácsonyfa alá is helyezhető könyvet. Aki csak később kap észbe, az már 3990 forintot + a kiszállításért 990 forintot lesz kénytelen fizetni. Rendelési lehetőség, bővebb információk a könyvről, annak weboldalán. Egy elég szokatlan ajánlattal: a könyvhöz 30 napos pénzvisszafizetési garancia is jár: akinek nem tetszik, az 30 napon belül visszaküldheti és visszakapja annak árát.
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?