Sörrel egy Suzuki is gyorsan eladható?

150 liter német prémium sörrel kínálnak egy klasszik Swiftet

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A használt Suzukik eladhatóságának rákfenéje, hogy temérdek van belőlük. Egy-egy extrával persze ki lehet tűnni a tömegből, például ha sok-sok sörrel együtt adják.


Már egy ideje rájöttek az eladók, hogy ha sikerül kellően vicces hirdetést kreálniuk, akkor sok-sok megosztásra számíthatnak, legyen szó akár autóról, akár ingatlanról. Most egy honfitársunk a jó öreg alap Suzukijával sikerült megcsinálja az év egyik legjobb, ha nem a legjobb hirdetését. Ha kocsmában adná el az autóját, bizonyára úgy kínálná, hogy 300 üveg sör ajándék Suzukival eladó, helyette viszont Suzuki Swfit 1.0 GA + 150 liter német prémium sör a Használtautó.hu oldalra töltött hirdetés címe.
Hirdetés

Tehát egy alap Swiftről van szó, amit az eladó a magyar autógyártás remekműveként aposztrofál. Tartósság kapcsán abszolút igaza is van. Meg persze a hirdetési fogás kapcsán is, kellően ütősek a Swiftbe pakolt rekeszek, a 150 liter sör 300 üveget, azaz 15 rekeszt jelent. Láthatóan ül is tőle az amúgy jó állapotúnak és keveset futottnak mondott Swift, amit a komoly italmennyiséggel együtt is 199 ezer forintért kínál. Pedig ennyi sör bizony gond nélkül kitehet 75 ezer forintot is. Ha ezt értékeljük, az eladónak abban is igazat adunk, hogy „megéri”.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?