Sötétben villantotta meg kecses vonalait a négyajtós 8-as BMW

Elkészült a BMW 8-as Gran Coupé, de még szégyellős, csak a tetővonalát mutatta meg

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hamarosan bemutatkozik a 8-as BMW harmadik modellvariánsa, a piac számára talán legfontosabb Gran Coupé. Az új négyajtós sportautó már meg is villantotta tető- és övvonalát.

Hamarabb láthattuk négyajtós formában az új 8-as BMW-t, minthogy a széria kupét megismerhettük volna. A négyajtós verzióból készült tanulmányautó már önmagában is látványos volt, ám a szériaérett változat még inkább izgalmasnak tűnik. A róla készült első hivatalos fotó legalábbis erről árulkodik, a Gran Coupé nyújtott tetővonaláról egyáltalán nem ordít, hogy két ajtóval több és két teljes értékű ülést rejt hátul. A tetővonalnál talán még érdekesebb az övvonal, melyen már a sötétben készült fotóról is látható egy a hátsó kerékjárat fölé került új él, melytől egy hangyányit agresszívebbnek mutatkozik az új négyajtós sportlimuzin.
Hirdetés
A 8-as Gran Coupé várhatóan ugyanazzal a két hajtáslánccal érkezik, mely jelenleg elérhető az új kupéhoz és kabrióhoz. A 40d xDrive egy valódi túraautót farag a 8-asból, az M850i xDrive 530 lóerős V8-asa pedig egy sportautó teljesítményét adhatja a minimum négy felnőttnek tökéletes helykínálatot ígérő új Gran Coupénak. Bár az első fotó alapján már készen áll az új Gran Coupé a hivatalos bemutatóra, mégis megvárják vele június végét. Először élőben a június 25-27. között a BMW Weltben megrendezendő #NextGen fesztiválon lehet majd látni a szériaérett autót, onnantól pedig csak pár hónap fog eltelni a piaci bevezetésig, idén szeptemberben már megérkeznek az első autók is a kereskedésekbe.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?