Szép autót a legszebb lánynak!

Peugeot-t kap a szépségkirálynő

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Peugeot egy 107 Urban modellt ajándékoz a Miss World Hungary nyertesének.

A Peugeot számára mindig fontos szerepet töltött be a szépség, az elegancia, a formai újítás. Számos esetben jelentkeztek formabontó dizájn-megoldásokkal, autóikra mindig is jellemző volt a márka egyedi, érzelmeket keltő stílusa. Szépség iránti elkötelezettségüket az is jelzi, hogy Franciaországban már harminc éve partnerként vesznek részt az ország legszebb lányát megválasztó Miss Franciaország versenyén. Idén ezt a hagyományt szeretnék itthon is megvalósítani, ezért a Peugeot Hungária egy egyedi festésű Peugeot 107-est ajánlott fel a Miss World Hungary idei győztesének. A 107-es vagány, játékos formája minden bizonnyal kiváló kiegészítője lesz majd annak a szerencsés, és minden bizonnyal gyönyörű ifjú hölgynek, akinek a verseny végén nyakába akasztják a Miss World Hungary feliratot viselő selyemszalagot.
A nyereményként felkínált 5 ajtós Peugeot 107 Urban kivitelű modellt egyliteres, háromhengeres (68 LE) motor hajtja, és a királynő arra is büszke lehet majd, hogy kilométerenként mindössze 103 g szén-dioxiddal szennyezi a környezetet, benzinre pedig alig kell majd költenie, hiszen az apróság 100 kilométerenként alig 4,5 liter benzinnel is beéri. Dugóban a CD-lejátszóval és MP3-csatlakozóval felszerelt hifiberendezéssel szórakoztathatja magát, a nagy nyári melegben pedig légkondicionáló gondoskodik arról, hogy hosszabb utak után is tökéletes állapotban, királynői szépségének teljes tudatában érkezzen rendeltetési helyére...
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?