Szerdától már megint drágábban tankolhatunk – benzint

Drágul a benzin szerdán, akkortól már csak 10 forint lesz a gázolaj felára

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Múlt hétfőn drágult a benzin és a gázolaj is, majd előbbi árát pénteken vissza is csökkentette a MOL, most szerdán viszont egy erősebb pluszt kap.

Folytatódik az üzemanyagárak liftezése, a márciusi-áprilisi zuhanás után májusban már emelkedtek az árak, június első napjára is jutott egy 2-2 forintos drágulás a benzinnek és a gázolajnak, igaz múlt pénteken a benzin árából vissza is húzták ezt az emelést. Most szerdán viszont újabb pluszt kap a benzin ára, a Holtankoljak.hu információi szerint szerdától 3 forinttal többet kell fizetnünk a 95-ösért literenként.
Hirdetés
A hét derekától így a benzin átlagára már 341 forint lesz, a gázolajé marad 10 forinttal magasabban, 351 forinton. Az egyes töltőállomások között természetesen marad az igen jelentős, akár 40-50 forintos árszórás, amivel a drágább helyeken, például az autópályákon a gázolaj ára a 400 forintos lélektani határt is átlépheti. Ezért aztán továbbra is érdemesebb a tankolás helyére, mint annak idejére figyelni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?