Szupersportautó lesz a következő Eterniti

Újabb modellek az Eternititől

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Frankfurtban Hemera néven bemutatott Cayenne átalakítás után szupersportautót, majd azt követően valószínűleg ismét egy SUV-t dob piacra a fiatal angol cég.

A londoni Eterniti Motors még augusztusban jelentette be Hemera nevű újdonságát, aztán nem sokkal később, a Frankfurti Autószalonon már élőben is megnéztük az autót, amiről időközben kiderült, hogy egy megnövelt hátsó lábterű, egyedi karbonszálas-karosszéria elemekkel átszabott, 620 lóerős teljesítményig felhúzott Porsche Cayenne Turbo S-ről van szó.
A mindössze tizenkét fővel működő londoni cég szerénytelenül az SUV-k M5-öseként referál autójára, melynek végleges változatát az áprilisi Pekingi Autószalonon mutatják be, hiszen elsősorban a kínai piac gazdagjainak szánják a 150 ezer fontos Hemerát. Valószínű, hogy végül más nevet kap az autó, melyet jövőre 80, 2013-ban 150, 2014-től pedig évente kétszáz példányban szeretnének gyártani.
Hirdetés

Itt azonban még nem végzett az Eterniti, mert már be is jelentették, hogy következő modelljük (értsd: átalakításuk) szupersportkocsi lesz, de egyelőre nem hozták nyilvánosságra, hogy ezúttal melyik cég termékét látják el saját logójukkal. Ráadásul már a harmadik modellen is törik fejüket, amely feltehetően ismét valamilyen szabadidő-terepjáró átvariált változata lesz.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?