Takarják, de látszik a három utastér-ajtó a Hyundai Veloster prototípuson

Aszimmetrikus lesz a Hyundai Veloster

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A vezető oldalán egy, az utas felől két ajtón keresztül lehet majd megközelíteni a Hyundai Veloster sportkocsi utasterét.

Nemsokára esedékes a Hyundai Veloster olcsó sportkocsi leleplezése, várhatóan decemberben, a Los Anglesei Autószalonon lesz a nagy nap. Azonban mi már most eláruljuk az autó legnagyobb szenzációját: aszimmetrikus lesz a karosszériája. Az ugyanazon tesztautóról (GG HY 170), eltérő alkalmakkor készült kémfotókon jól látszik, hogy a vezető oldalán sokkal hosszabb az ajtó, mint az utas felől. Mivel a kis méretek miatt rendes ajtónak nincs helye, valószínűleg a Mazda RX-8-ról már ismert ajtómegoldást használják majd, azaz csak az első szárny feltárása után lehet kinyitni a hátra beszállást megkönnyítő, és a B oszlopot is magába foglaló ajtóelemet. A belső térről készült fényképen jól látható az ajtókivágás. Kíváncsian várjuk, vajon sikerül-e az eltérő oldalfal ellenére szemrevaló végeredményt alkotniuk a Hyundai formatervezőinek.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?