Tavasszal érkezik a legújabb Renault SUV!

Symbioz néven érkezik a Renault legújabb szabadidő-autója

A 2017-ben bemutatott koncepcióautót idén tavasszal hivatalosan is leleplezik szériaérett változatban, amely méretét nézve a Captur és az Austral közé érkezik. Mutatjuk az első fotókat az újdonságról!

Symbioz néven mutatják be tavasszal a legújabb Renault SUV-ot, amelynek neve az ókori görög kultúrából ered a márka közleménye szerint. A "symbiosis" kifejezés a magyarban egy az egyben megfeleltethető a szimbiózis kifejezéssel, vagy az "együtt élni" szókapcsolattal is. A C-szegmensbe érkező szabadidő-autóról egyelőre ezentúl nem sokat árultak el, mindössze a hosszát ismertették, amely 4,41 méter, illetve elárulták, hogy a hajtáslánc egy 145 lóerős E-Tech full hibrid rendszer lesz. A közzétett felvételeken túl kiemelték, hogy a Symbioz is a márka új formatervét fogja követni, és az új generációs napfénytetőt is megkapja. A modell idén tavasszal fog hivatalosan bemutatkozni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?