Te mit tennél, ha végig kéne nézned, ahogy lopják a kocsid?

Videón, ahogy a tulaj tehetetlenül ordít az erkélyéről a Mazda RX-7-esét elkötő tolvajok után

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Sajnos a világon sehol sem újdonság, hogy az éj leple alatt eltűnik egy-egy értékesebb autó. Sokkal érdekesebb viszont a helyzet, ha rajtakapják az elkövetőket, szerencsésnek viszont csak akkor mondható mindez, ha sikerül is megakadályozni a lopást.

A lopásról készült felvételeket a hét elején töltötte fel a díjnyertes tuning RX-7 tulaja a Twitterre. A videó épp csak a végét kapta el az eseményeknek: az autót viszik, a tulaj pedig pánikba esve kiabál - eleinte az elkövetőkkel, majd azok után. Arról nincs információ, hogy miként juthattak be a tolvajok az autóba, de mint azt nemrég már láttuk, nem ez az igazi kihívás egy ilyen esetben. Sokkal érdekesebb kérdés viszont, hogy milyen módon sikerült az autót elindítani, sajnos a válasz ebben az esetben is ismeretlen.
Hirdetés
A tolvajok egy Toyota C-HR-rel érkeztek, amelynek szerencsére a megkárosított tulaj a rendszámát is videóra tudta venni. A Twitteren történt későbbi aktivitásai szerint már megbánta, hogy nem tett többet a helyszínen, de még mindig nem tudja, hogyan sikerülhetett volna időben lejutni az autójáért;

ott és akkor azt gondolta, hogy az ordítás - és a tudat, hogy rajtakapták őket - majd elijeszti a tolvajokat.

Ezzel szemben sajnos még a videofelvétel sem bizonyult hatásosnak, egyelőre ugyanis nincs meg az autó, ami azt jelenti, hogy valószínűleg egy darabban már nem is fogja tudni visszaszerezni. Alább látható az említett Twitter poszt a videóval: ti mit gondoltok, volt ennél jobb opciója a pánikba esett tulajnak, vagy a lehetőségeihez és a körülményekhez képest a lehető legjobban cselekedett?
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?