Teljesen elektromos az új McLaren

Gyerekeknek szánt elektromos járgányt dob piacra a McLaren

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A P1 erősen átdolgozott verziójával lép piacra a McLaren, az új sportkocsi teljesen elektromos és kettő másodperc alatt éri el a csúcssebességét, ami 5 km/h.

A McLaren legújabb modellje csak külsőre idézi a P1-et, ennek leginkább azok a gyerekek fognak örülni, akik olyan szerencsés helyzetben nőnek fel, hogy ilyet hajthatnak. Hatéves korig ajánlják a nyitott tetős McLarent, ami nem csak külsőre extrás, bár a teleszkóposan fölfelé nyíló ajtóktól hanyatt vágtuk magunkat, ráadásul a szédítő felnik is nagyot dobnak az összképen.
Hirdetés
Csúcssebessége 5 km/h, amit 2 másodperc alatt ér el, így a gyerkőc gyorshajtani nem fog, de a haját azért összeborzolja majd a menetszél. Sportülés sajnos nincs, helyette van MP3 lejátszós hifi berendezés, meg egy rejtett gomb a kocsi hátulján, amivel a szülők meg tudják fékezni a száguldozó gyereket. A játékszer ára közel 140 ezer forint, amivel az elektromos hajtású játékautók között messze nem olyan drága a McLaren, mint a valódi autóknál.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?