Tényleg ez a jövő várhat a mai luxusautókra?

Egy digitális művész előre ment az időben és elképzelte, milyen sors várhat a ma autócsodáira

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Thedizzyviper Instagram oldalon alkotó művész gondolt egy nagyot, és a ma még távolinak tűnő jövőbe repíti a követőit, ahol a McLarenek, Bugattik és Ferrarik már csak porfogónak jók.

A sorsukra hagyott luxusautók látványa már manapság sem bír túl nagy hírértékkel, hiszen a dubai roncstelepeken Ferrarik, Lamborghinik vagy akár Aston Martinok porosodnak. Azonban egészen más élmény ilyen állapotban látni például egy Lamborghini Siánt vagy éppen egy McLaren Sennát. Szerencsére ezek a járművek egyelőre nem jutottak erre a sorsra, csupán az olasz Dizzy Viper néven alkotó művész készítette el számítógépes grafika segítségével ezeknek az autóknak a kevésbé vonzó változatát. Persze mindezt úgy, hogy a végeredmény a megszólalásig hasonlít a valóságra, és még ezen sorok íróját is képes volt elbizonytalanítani néhány pillanatra, hogy valójában mi is látható a képeken.
Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés

Az alkotó egy olyan világba kívánta elkalauzolni a követőit, ahol a mai luxusautók már kegyvesztetté váltak és a jelenleg is zajló elektromos átállás már teljesen lezajlott. A renderképen jelenkorunk legdrágább és legikonikusabb hiperautóit vonultatja fel az alkotó. A képeken fellelhető többek között egy LaFerrari, egy Pagani Huayra, egy McLaren P1, egy Lamborghini Aventador és Sián, valamint egy renderképen még a manapság igen hírhedté váló Andrew Tate Bugattija is fellelhető egy sufni belsejében. Persze nehezen valószínűsíthető, hogy ilyen kaliberű autók bármikor is erre a sorsra jussanak, hiszen a legtöbb ilyen autócsoda valamelyik múzeumban csücsül nullkilométeresen, így ezeknek a múzeumoknak és autókollekcióknak a tulajdonosai vélhetően mindent megtesznek majd, hogy ezeket a példányokat is megmentsék az enyészettől.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?