Tetőn állt meg az autót vontató furgon az M1-esen

Az elválasztón átbukfencezve borult a feje tetejére a furgon az autópályán

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Csak a szerencsének köszönhető, hogy senki sem sérült meg az M1-es autópályán, miután egy sofőr az elválasztón átesve a feje tetején állt meg az autójával, a rakománya pedig elszabadult. Videón mutatjuk az esetet!

Elképesztő képsorokat rögzített az MKIF kamerája az M1-es autópálya Budapest felé vezető szakaszán. A felvételen jól kivehető, ahogyan egy személyautót vontató furgon halad a külső sávban, majd hirtelen a sofőr elveszti a kontrollt a járműve felett, és nagy sebességgel az elválasztónak csapódik. A furgon átfordul a menetirány szerinti ellentétes oldalra, és a tetején állapodik meg, míg a rakománya az autópálya másik oldalán önálló útra indul. A balesetet szenvedő sofőr másodpercek alatt kimászik a roncsból, majd mindent hátrahagyva az érkező autók elé veti magát, hogy a rakományát megfékezze. Szerencsére a balesetben senki sem sérült meg, ám tanulságos az eset: újabb példa, hogy miért kell vontatmánnyal nagyon óvatosan, az erre vonatkozó szabályok betartásával közlekedni.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?