Törött autót állítottak ki a szalonban

Kamionnal ütközés után is sértetlen maradt a Camry utascellája

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Egy amerikai Toyota kereskedő a Camry biztonságának hirdetésére egy kamionok közé szorult roncsautót állított ki a márkakereskedésben.


Bár az autószalonokban jellemzően ragyogó új autókat, vagy ragyogóvá tett használtakat láthatunk, egy amerikai Toyota díler úgy gondolta, hogy a rommá törött Camry-nek is helye van ott. Ennek oka, hogy az autó törésének történetét olyannyira első kézből ismeri, hogy a kereskedés autójáról van szó, amivel az egyik kollégájuk tartott egy ügyfélért a reptérre, amikor is a reggeli csúcsforgalomban egy nyerges vontató hátulról beleszaladt, s az előtt álló kamionba, illetve az alá nyomta. Mint az jól látható, a szedán fara gyakorlatilag eltűnt, viszont az utascella olyannyira ép maradt, hogy az ajtók is gond nélkül nyithatóak voltak, s azok ma is.
Hirdetés

Bár a Toyota vezérképviselete hamar "bekérette" az autót, ugyanis szerintük egy törött autónak nincs helye a szalonban, valójában inkább arról van szó, hogy nekik is kellően érdekes a törött Camry, amit persze az eredeti tulajdonos, a kerekedés vezetője sem szeretne elengedni. Mint mondta, bár a gyártó a Camry-t és sofőrjét is a Camry-t összeszerelő üzemhez szeretné invitálni egy ünnepségre, ő a legszívesebben megtartaná az autót, hogy a valós töréseredménnyel tudja hirdetni a modellt az érdeklődőknek. Igaz, nem csak a Toyotával, a biztosítótársasággal is meg kell még küzdenie, ugyanis az alighanem totálkáros autó a biztosítóé lesz, hacsak nem tudja tőlük roncsáron megvásárolni.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?