Tovább csökken az egyik üzemanyag ára

Nem áll meg az árcsökkenés a kutakon

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hétfőn örömmel jelenthettük, hogy szerdától csökken az üzemanyagok ára, most pedig ismét árcsökkenésről számolhatunk be.

Egészen mást súgtak a tendenciák, mint amit a hétfő hozott. Pontosabban hétfőn csak a híre érkezett meg a szerdai árcsökkenésnek, pedig a jelek drágulást vetítettek előre. Ennek ellenére a szerdai árcsökkenést újabb követi majd pénteken. Igaz, csak az egyik üzemanyagért kell majd kevesebbet fizetni. A Holtankoljak.hu információi szerint pénteken a benzin ára bruttó 2 forinttal csökken, ugyanakkor a gázolaj ára változatlan marad. Így a benzin visszaszerzi árelőnyét, igaz csak egyetlen forinttal. Tehát a benzin literje átlagosan 372 forintba fog kerülni, míg a gázolaj literenkénti ára marad 373 forint. Természetesen továbbra is érdemes figyelmesen megválasztani a tankolás helyét, mert a kutak árai között jelentős, akár 50 forintos különbség is adódhat.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?