Tovább drágultak a Suzukik

Most 5,75 millió forint a legolcsóbb Suzuki

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Magyarország egyik slágerterméke a Suzuki Vitara, illetve az S-Cross. Népszerűségükhöz a kedvező áruk is hozzájárul, ám egyre növekednek a számok az árcéduláikon.

December elején készítettünk egy érdekes ár-összehasonlítást, amelynek egyik főszereplője a Suzuki Vitara volt. Akkor az újautó-piac egyik kedvence 6,99 millió forintért kellette magét, kedvezményesen. Eljött az új esztendő és áremelkedést hozott magával, hiszen most már 7,44 millió forintot kérnek egy alap Vitaráért a Suzuki honlapja szerint. A csúcsfelszereltségű, összkerékhajtású, lágy hibrid változatért pedig minimum 9,49 millió forintot kell kipengetni. Viszont a full hibrid változat már hétszámjegyű árcédulával rendelkezik, ugyanis 10,54 millió forintot kérnek érte minimum. Mint kiderül az újautó-eladási statisztikát böngészve, az S-Cross megelőzte a Vitarát, annak ellenére, hogy kicsit drágább nála. Tavaly év végén még 7,5 millió forintért haza lehetett vinni, most már azonban 7,95 millió forint a kedvezményes alapára. Természetesen az S-Cross is kérhető öntöltő hibrid hajtáslánccal, ám így az alapára már 11 050 000 forint.
Hirdetés
A legolcsóbb Suzuki most az Ignis, amelynek alapára 5,75 millió forint, de nem sokkal drágább nála a Swift a maga 5,78 millió forintos induló árával. A legdrágább Suzuki a Toyotától érkező Across, amelynek alapára 24,57 millió forint. Ám ott van még a palettán a szintén Toyota eredetű Swace a maga 10,92 millió forintos indulóárával, illetve a csak haszonjárműként elérhető Jimny, minimum 8,45 millió forintért.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?