Új BMW a legjobb motorosok előtt

BMW M4 Coupé, mint MotoGP biztonsági autó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Megmutatta a BMW azt a felcicomázott M4 Coupét, ami a gyorsaságimotoros-világbajnokságon látja el a biztonsági autós szerepet. Elég menő.


Idén a BMW M4 lesz a MotoGP biztonsági autója, tehát a kupéként már nem 3-as, hanem 4-es jelzést viselő bajor izomgép vezeti majd föl a gyorsaságimotoros-világbajnokság résztvevőit. Először most hétvégén Katarban.
Hirdetés

Az M4 Coupé a tavaly használt M6 Gran Coupét váltja, motorja 3,0 literes, 6 hengeres biturbó 431 lóerővel és 550 Nm nyomatékkal, hangjáról az alábbi videó (vége) árul el valamit. Százra 4,1 mp alatt gyorsul, végsebességét elektronika korlátozza 250 km/órában. A nyomokban hasonló M4 DTM versenyautót pedig itthon is láthatjuk, hiszen visszatér Magyarországra a német túraautó-bajnokság - hivatalos teszt a Hungaroringen március 31-től április 3-ig, verseny június 1-jén. A MotoGP hozzánk legközelebb augusztus közepén látogat, amikor is Marc Márquez és kihívói Brnóban motoroznak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?