Új célok és bővülés az Audi drivers club előtt!

Sikeres az Audi ügyfélprogramja, így bővülés várható

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az Audi exkluzív ügyfélprogramja annyira sikeres lett, hogy további bővülés várható – nem csak a szolgáltatások területén, de a további piacokén is.

Az Audi Sport hazai területen már sikeresen létrehozta az Audi Sport drivers club közösségét, ami jelenleg többek között élményvezetéseket és vezetett gyárlátogatásokat kínál az Audi gyártási helyszínein illetve üzemeiben, valamint olyan exkluzív rendezvényeken biztosít részvételi lehetőséget az Audi R és RS tulajdonosok számára, ahol bepillantást nyerhetnek a jövő modellkínálatába.
Ezt a palettát bővítené most tovább az Audi egy Audi Sport online tartalommal, ami csak és kizárólag a tagok számára lenne elérhető. Az Audi R és RS modellek tulajdonosai az Audi honlapján regisztrálhatnak Audi Sport modelljük alvázszámával és myAudi felhasználónevükkel.
Hirdetés

A német márka 2019-ben nemzetközi porondon is megpróbálja meghonosítani a programot az Audi R és RS tulajdonosok között. A magyar felhasználók a myAudi felületen tudnak majd belépés után hozzáférni a különböző multimédiás tartalmakhoz, illetve az Audi Sport Pillanatokhoz – itt enged a márka bepillantást az Audi Sport világába és munkájába is.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?