Újabb arcát mutatja meg 2020-tól a Mazda MX-5

Színes egyéniség, és mindig tud újat mutatni a Mazda MX-5

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Érdemes még várnia azoknak, akik MX-5 vásárláson gondolkoznak. A klasszikus japán roadster új színeket és extrákat hoz 2020-ra.


Azt gondolnánk, hogy a Mazda MX-5 már eddig is tökéletes volt és nehéz már újat mutatni, de úgy tűnik, a modell stratégiáját kicsit másként építették fel, mint azt megszoktuk. Egy nagy frissítés helyett több kicsit alkalmaznak, így tartják mindig frissen a kisautót és meg kell hagyni, jól áll a világ kedvenc roadsterének, hogy nagyjából félévente hoz valami újat. Legutóbb a 30 éves különkiadást kapta meg a világ, most pedig új színeket hoz a modell.
Hirdetés

Ha bejön a 3-ason debütál Polymetal Grey árnyalat, már nem kell aggódnod, mostantól elérhető az MX-5-höz is és kétségtelen, hogy az apróság hullámzó vonalaihoz is passzolni fog. Egyelőre ugyan csak a japán piacos Roadsterről kaptunk infókat, de vélhetően Európába is megérkezik. A Silver Top csomag például szürke szövet tetőt és a karosszéria színére fényezett tükörházakat kap. Ezeken túl elérhető extrává vált a 30 éves különkiadáshoz készült Rays sportfelni, ami 3 kilóval csökkenti a rugózatlan tömeget, valami a Brembo első fékek. Ezeken túl a keménytetős RF modellhez elérhető lesz a Burgundy vörös bőrhuzat az ülésekre és a műszerfalra, melyet szürke cérnával varrnak.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?