Újabb M-es BMW-k érkeznek

Mutatjuk, hogy milyen izom BMW-k jönnek a jövőben

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Hivatalos információk láttak napvilágot arról, hogy milyen csúcs, azaz M-es BMW-k érkeznek az elkövetkező években a piacra.


Frank van Meel, a BMW M részlegének vezetője nyilvánosságra hozott néhány részletet az M divízió jövőbeli terveiről. Megerősítést kapott az az információ, hogy nem lesz Touring változat az M3-ból, továbbá biztos, hogy M7 sem fog születni a nemrégiben bemutatott új 7-es sorozatból. Előbbivel kapcsolatban úgy vélik a bajorok, hogy nem lesz rá kellő kereslet, az M7-tel kapcsolatban pedig az a magyarázat, hogy nincs rá szükség, hiszen sokkal inkább a luxus számít ebben a kategóriában, mintsem a sportosság. Aki sportos bálnára vágyik nekik jó hír, hogy várhatóan az Alpina elkészíti a B7 változatot az új generációból is.
Hirdetés

Meel megemlítette, hogy feltehetően érkezni fog az X3 és X4-nek egy M-es változata, a megjelenésével kapcsolatosan azonban nem árult el információt. Nem úgy, mint az M2-ről, amelyről már számos kémfotókat láttunk. A legkisebb M-es Coupé a következő hónapokban fog debütálni, ősszel pedig már bárki szemügyre veheti közelebbről is a Frankfurti Autószalonon. Az értékesítés ezt követően, még idén év végén elindul.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?