Vajon melyik Chevyt választotta magának Wayne Rooney?

Átvették a Chevyket a Manchester United sztárjai

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Gyereknapot tartott a Manchester United sztárjai számára a Chevrolet: bármelyik modellt választhatták a focisták.

Tavaly nyár óta tudjuk, hogy csokornyakkendőt kötött a ManUnited, azaz Chevrolet-modellekbe ülnek a GM által szponzorált csapat sztárjai. A GM történetében elsőnek számító futtballszponzorációval a GM a világszerte legtöbb rajongót magáénak tudó angol csapatot nem csupán autókkal látja el, szinte csak mellékes, hogy a labdakergetőknek az elkövetkezendő 5 évben nem nagyon kell gondolkodniuk, hogy mit hajtsanak, csupán a Chevrolet palettájáról kellett egy-egy, de mindenképp egyetlen modellre rábökniük, s úgy tűnik, az is elvárt feladat volt, hogy a választást megindokolják. Nem másért, hogy aztán a Chevrolet közreadhassa, hogy a rajongott focisták miért és melyik modelljüket választották.
Robin Van Persie, aki a Captiva mellett tette le a garast, így beszélt: “Két gyerekem van, úgyhogy éppen ez a kocsi való nekem – igazi családi autó. Nagyon jól néz ki, és tényleg jó is.” A 29 éves játékos nemrég érkezett a Manchester Unitedhez - ő az első osztály gólkirálya, 18-szor talált a kapuba.
A szintén holland Alexander Buttner is Captivát kért. “Igazán tetszik, tágas is. Sok családtagom jött át Hollandiából, és jó, hogy mind elférünk, ha megyünk valahová” jelentette ki.
A kapus Sam Johnstone és Nick Powell „villamosra szállt át” a Volttal. A középpályás Powell szavai: “Nem olyan, mint a többi, sokkal halkabb… Jövőbemutató jármű, különösen az energiatakarékosságával.
A 400 lóerő fölötti Chevrolet Camaro és a választékot megkoronázó Chevrolet Corvette lett a csodacsatár Wayne Rooney, a védő Patrice Evra, a középpályás Michael Carrick és a mexikói góllövő Javier Hernandez favoritja.
Hirdetés
Wayne Rooney el van ragadtatva Camaro kabriójától: “Óriási, szenzációsan néz ki, alig várom, hogy vezessem. Amikor mindegyik kocsit együtt láttam, arra gondoltam, hogy ez aztán nekem való, szép, és remekül megy. Manuális sebességváltóval kértem, így lehet igazán kihasználni egy sportkocsi képességeit.
Patrice Evra a Camaro kupét választotta: “Tetszik a formája, fantasztikus! Épp most mentem vele először, és igazán meglepett, nagyon megy, tényleg erős, szörnyen boldog vagyok.
Michael Carrick örömmel ült vissza egy sportkocsi, a Corvette GS volánja mögé: “Dodge Viperem volt, de sosem volt sportkocsim hosszabb ideig, úgyhogy ez egy nagy szám nekem. Amikor lehetőségem nyílt kapni egy Corvette-et, azonnal lecsaptam rá!
Javier Hernandez választása a méret miatt esett a Corvette-re: “Megnéztem a Camarót és a Corvette-et, ez nem túl nagy, illik hozzám, eléggé hasonlók vagyunk!”, mondta, “Nagyon jó kocsi, örülök, hogy a Chevrolet megajándékozott vele.
Végül Susan Docherty, a Chevrolet Europe elnök-vezérigazgatója summázta, hogy “A Chevrolet portfóliója mindenkinek kínál az életstílusához illő kocsit a Manchesternél, legyen a kedvenc a Captiva, a kiterjesztett hatótávú Volt villanyautó vagy az ikonszerű Camaro, illetve Corvette”, majd hozzátette: “Nagyszerű látni, hogy a Manchester United embereinek a kezében van a kulcs – a bajnokságé is és az autóké is.”
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

 • 2017.10.30. at 07:22
  Permalink

  :))) Ha a Camaro sokat fogyaszt, akkor Rooney vesz mellé egy benzinkutat 🙂 Lehet, hogy rámegy 2 heti fizetése .)

  Egyébként pár éve olvastam David Beckham életrajzi könyvét. Abban írta, hogy Eric Cantona micsoda egyéniség volt. A kocsik pl. nem nagyon érdekelték, a Manchesterben már abban az időben is minden játékos Ferrari, Porsche, vagy minimum S Merci szintű kocsikkal járt, kivéve Cantona. Állítólag olyan csotrogány kocsikkal szokott járni, hogy a fűvet nyíró pályamunkások is nagyságrendekkel jobb gépekkel közlekedtek. Viszont Cantonának olyan órája volt, ami többet ért, mint sok játékos autója. Nem vagyunk egyformák 🙂

 • 2017.10.30. at 07:22
  Permalink

  Érdekes, hogy nem jobbkormányosak a kocsik. Gondolom ez csak a bemutató volt, napi használatra biztosan jobbkormányost kapnak majd. Én Rooneyhoz hasonlóan a Camarót választanám.

Vélemény, hozzászólás?