Valódi gyémánt-festést kapott egy Rolls-Royce Ghost

Gyémántpor teszi egyedivé a genfi Rolls-Royce-t

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Pompa és fényűzés, ahogy a Rolls-Royce-tól megszokhattuk. Egy ügyfélautóval készültek Svájcba, aminek fényezése gyémántport tartalmaz.


Különleges ügyfélautóval készült a Rolls-Royce a Genfi Autószalonra. A Rolls-Royce önmagában is megtestesíti az eleganciát, ám valaki ennél is többre vágyott, így egy különleges fényezésű, növelt tengelytávú Ghost Elegance limuzint rendelt. Gyémánt csillagpor nevet kapott az az egyedi, direkt a megrendelőnek fejlesztett fényezési módszer, amivel valódi gyémántport vittek a luxusautó felületeire. A kéttónusú Ghost szebben csillog a megszokottnál, így nem csoda, hogy a brit gyár őt szerette volna kiállítani Svájcban. A tulaj természetesen belement a dologba. A Rolls-Royce reménykedik, hogy nem ez volt az utolsó megrendelésük ezzel a gyémánt-festékkel.
Hirdetés

A gyáriak hozzátették, hogy szakértőik két hónapon keresztül tökéletesítették a fényezési technikát, minden követ mikroszkóp alatt vizsgáltak, hogy megnézzék hogyan reagálnak a fényre. Az így elkészült gyémántport az autó festékével keverték, végül egy lakkréteg került rá. A festék felvitele 2 extra napot vett igénybe - azon felül, amit a Rolls-Royce alapesetben az autók fényezésére tölt. A kéttónusú külsőt két kézzel festett vörös és fekete csíkkal törték tovább, az uralkodó színeket a speciális 21 colos felnik is örökölték. A beltér szürke bőrözést, skót mintás betéteket és egyedi órát kapott a műszerfalra.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

Vélemény, hozzászólás?