Valóra vált egy újabb Lego-álom

Újabb remek szettet dob piacra a Lego, Caterhamet építhetünk

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

A Lego-rajongók ötlettárából került ki egy újabb gyöngyszem, Caterham Super Sevent építhetünk magunknak otthon, és micsoda kidolgozásban!

A Lego-rajongók ötlettárában rengeteg különleges terv rejtőzik, a szabály ismert, 10 ezer szavazat után a Lego elbírálja és kis szerencsével piacra dobja a készletet. Így került polcokra a Volkswagen hippibusza és a klasszikus Mini Cooper is, most pedig ez a fantasztikus Caterham Super Seven kit következik.
Hirdetés
Arányaiban fantasztikusan hozza az igazi autót, ráadásul igencsak hasonlóan ahhoz, levehető az orr-idom és a motorháztető, alatta pedig természetesen a motor is megtalálható, megépíthető. 770 darabból áll a készlet, így nem igazán ajánlják 12 éves kor alatt, a Lego Caterham 620R nagyjából 28 centi hosszú és 14 centi széles. Átszámítva nagyjából 22 ezer forintba fog kerülni, remélhetőleg a magyar üzletek polcaira is felkerül. Ebből látszik, hogy nem lehetetlen saját ötleteket megálmodni és a Legóval megvalósíttatni; és ez csak az autós rész, rengeteg készlet kerül így boltokba, változatos témákban.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?