Valóra vált rémálom: kamionok közé szorult ez a Honda

Csodával határos módon menekült meg a sofőr, miután a kamionok összezúzták autóját

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az alábbi videó a tökéletes példa, mit is értenek ma biztonság alatt az autóiparban. Persze a szerencsés véletlenek együtt álltak ebben a szerencsétlen esetben, azonban néhány évtizeddel ezelőtt végzetes lett volna egy ilyen baleset.

Hiába az 5 csillagos töréstesztek, az egyre fejlettebb vezetéstámogató rendszerek, egyetlen autó sem tudja a fizika törvényeit meghazudtolni. Egy 40 tonnás kamionnal való találkozás általában a személyautós szempontjából nem szokott jól végződni, azonban ennek a Honda Jazznek a sofőrje a baleset napját beírhatja a naptárba, mint a második születésnapját. A hátulról érkező kamion ugyanis minden bizonnyal későn vette észre az előtte lévő autót, így ha fékezett is, azt már túl későn tette, így a fehér Hondát betolta a betonkeverő teherautó alá. A személyautós ráadásul jóval az előtte lévő jármű mögött állt meg, így még nagyobb lendülettel csapódott az előtte várakozóba. A két kamion között szinte teljesen eltűnt a Jazz, ám a sofőr látszólag súlyos sérülések nélkül megúszta az incidenst.
Hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?