Végső Összecsapás – e hétvégén a Tököli Reptéren

Fizetett hirdetés

Drift zárófutamok Tökölön, a kenést az Eneos adja

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Végső összecsapás, azaz a drift évad zárófutamai Pro, SemiPro és Street kategóriában. Továbbá temérdek egyéb autós program e hétvégén, Tökölön.


Autós programból biztosan nem lesz hiány a hétvégén. A drift világa például a Tököli Reptérre és a Végső Összecsapás névvel illetett évadzáró hétvégére koncentrálhat. Ha az nem lenne elég izgalom, lesz még gyorsulási verseny, általános német, azaz Fritzen, Suzuki és Ford találkozó is szombaton. A drift edzések már szombat délelőtt kezdődnek, 16 órától kvalifikáció a SemiPro, 17-18 óra között a Pro kategóriában. Vasárnap pedig végig a difterekre figyelhet mindenki.
Hirdetés
Csaknem 70 pilóta nevezett és fog megmérkőzni. Hogy a mérkőzések látványosak lesznek, az biztos, hogy eső lesz-e, az még kérdéses. Az aszfalt mindenképp csúszni fog, csak az a kérdés, hogy a gumik fognak-e füstölni. Hogy a motorok nem, az erősen remélhető - a hétvége főszponzora, az Eneos, japán elsőszámú motorolaja mindent megtesz a megfelelő kenésért. Részletes program, jegyárak, megközelítési információk az esemény Facebook-oldalán[/url].
Fizetett hirdetés
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?