Vérfagyasztó kísérlet: játékból csapódott arccal a szélvédőbe

Új extrémsport a láthatáron: autóugrás

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az okosabbak lapos sportkocsik felett próbálkoznak, a vakmerő oroszok akár a kocka Ladát is lefejelik a siker érdekében.

Nemrég számoltunk be a brit távolugró olimpikon rekordkísérletéről, vagy inkább akrobata mutatványáról, amikor J.J. Jegede, három egymás mellé állított Mini fölött ugrott át. Az sem volt teljesen veszélytelen, de a következő videókon látható fiatalok talán még a havas háztetőkről ugráló oroszoknál is elmebetegebbek.
Ők ugyanis autók felett ugrálnak. Az első filmen látható srác először táncoló kerekesszékes barátja, majd guggoló emberek felett ugrik át szaltóban, végül pedig a felé haladó Honda NSX felett pördül egyet, majd leérkezik, és fogadja az ovációt. Határozottan ügyes, és lélegzetelállítóan ijesztő. A második filmen a svéd bajnok látható. Ő is jól választott autót, hiszen egy szintén nem túl magas Lamborghini Gallardo felett ugrik át: ő nem szaltózik, de az autó gyorsabban jön, mint az első fimben. És akkor jöjjön a harmadik videó, természetesen Oroszországból. Nekik nincs pénzük lapos sportkocsira, de van egy jó kocka Ladájuk, rengeteg havuk, egy autógumi dobbantónak és vakmerőség ész nélkül. Nem akarjuk lelőni a poént, de nem is tudjuk, hiszen az nem tekinthető viccesnek, hogy valaki teli arccal belecsapódik a szélvédőbe. Az már murisabb, ahogy esés után felfogja, mi történt, és látszik a fején, hogy korábban eszébe sem jutott, hogy akár rosszul is elsülhet a kísérlet.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Hozzászólások

  • 2017.10.31. at 09:48
    Permalink

    Nem volt jó az időzítés,egyébként gyanítom,hogy már sokszor sikerült neki,de csak ezt tették fel a netre.Mindenesetre én sehogyan sem próbálnám ki.

Vélemény, hozzászólás?