Ilyen a tökéletes jegygyűrű autóbolondoknak 300 ezer forintért?

Egy japán ékszerkészítő cég különleges jegygyűrűket kínál a Hondák szerelmeseinek

Ha autós termékekről van szó, a kínálat szinte végeláthatatlan. A legnagyobb autóbolondok sokszor tartanak autós tematikájú esküvőt, egy japán ékszereket gyártó cégnek hála immár a gyűrű is lehet például Type R gravírozású.

Ha autóközpontú az esküvő, akkor az interneten elborultabbnál elborultabb ötletek lelhetőek fel, kezdve az egyedi meghívókon át egészen a tortákig. Természetesen a gyűrűk sem maradhatnak ki a szórásból, a japán U-Treasure ékszergyártó cég pedig a Hondák kedvelőinek kínál kézenfekvő alternatívát. Nagyjából 310 ezer forintnak megfelelő jenért ugyanis olyan ékszereket választhat a jegyespár, amelybe mindenféle Hondához köthető emblémát gravíroznak. Ilyen lehet a sima embléma, vagy akár a Type R felirat a már jól ismert stílusban.
Hirdetés
Talán evidens, de a Honda feliratain túl kérhető egyedi szöveg is a gyűrűk belsejébe, amely lehet név, a dátum vagy éppen monogramok. Az anyaghasználatot nem bonyolították túl a tervezők, titániumból készülnek az ékszerek, mindenféle külső díszítés nélkül - hiszen a már emlegetett írások mindegyike a gyűrű belső felén olvasható. Az ékszereket ugyan nem a Honda értékesíti, de hivatalosan licencelt termékként értékesíti a gyűrűket a U-Treasure. Az autógyártók egyébként rendszeresen fognak össze ékszergyártókkal, de ezekben az együttműködésekben elsősorban luxusórák látnak napvilágot, amelyekhez bizonyos esetekben limitált példányszámban, és csak az autóval együtt lehet hozzájutni.
Hirdetés

Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?