Vesék gyülekezése a Balaton partján

4. Balatoni POWERFANATICS.com BMW találkozó

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

BMW-fanatikusok figyelem, elérkezett az idő! A Balatonnál, Zamárdiban, az autós kemping területén 4. alkalommal kerül megrendezésre a POWERFANATICS.com BMW találkozó.

[kepallojobb=393228]Klasszikus és modern szériák egyaránt várhatók a résztvevők között[/kepallojobb]Most hétvégén, azaz augusztus 10-12. között ismét POWERFANATICS.com BMW találkozó Zamárdiban, az autós kemping területén! A rendezvényre számos, de tényleg számos helyről és országból érkeznek a bajor márka által gyártott autókkal, egészen az oldschooltól a modern szériákig. Tekintettel arra, hogy sok résztvevő érkezik eme jeles rendezvényre, a szervezők változatos programokkal próbálják őket megmozgatni. Az előző évekhez hasonlóan lesz itt BMW szépségverseny, felvonulás, különféle vetélkedők, szexi autómosás, melynél nem csak az autók vonalaiban, az őket tisztító bikinis lányokban is gyönyörködhet a nagyérdemű, de ami igazán új és igazán eredeti, az a Limbo, ahol kiderül, hogy kinek is alacsonyabb az autója, vagy ki mit tesz meg az aszfalthoz történő közeledés érdekében, gondolva itt arra, hogy hány lány férhet be az autóba, és még hányan férnek az autóra.
Természetesen a rendezők nem csupán nappali elfoglaltságról gondoskodnak, lesz fergeteges éjszakai parti, ahol a zenét nem más szolgáltatja, mint Dj Antoos & Tebron.
Hirdetés
A powerfanatics.com[/url] fórumán számos konvojt szerveznek a részt venni szándékozók, így ez az esemény előre láthatólag "a nyár találkozójának" ígérkezik!
További információk: www.powerfanatics.com/zamardi
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?