Viselje ékszerként a Ford Focust

Nyaklánc készült a Ford Focusból

Ez a cikk több mint 90 napja frissült utoljára, ezért kérjük, az olvasása során ezt vegye figyelembe!

Az ünnepek általában okot adnak egy kis mókázásra is, amikor szárnyalhat a kreatív képzelet. Az Angliában 100 éves Ford például nyakláncot terveztetett a Focus elemeiből.


[kepallobal=427013]Így fest az elkészült nyaklánc[/kepallobal] A művészek általában hozzá vannak szokva a különleges dolgokhoz, de azért őket is érheti meglepetés. Angliában idén ünnepli 100 éves fennállását a Ford, és a márka egy hónapos, cirka 3 500 kilométeres, évfordulós, Centenary Tour rendezvényt tartott.
Ezzel kapcsolatban a gyárból felkérték a tehetséges brit képzőművészt, Katherine Hawkinst, hogy készítsen egy régies stílusú nyakláncot, amely jelképezi az elmúlt évszázadot. A 26 éves szőkeség örömmel vállalta el a feladatot, ám ugyancsak meglepődött, amikor megérkezett a Fordtól a doboz, benne az ékszerhez ígért alapanyagokkal.
Katherine legnagyobb megdöbbenésére Ford Focus műszerfali alkatrészek, így számlapok, mutatók, gombok és kapcsolók kerültek elő a csomagból, továbbá különféle kárpitanyagok, illetve még néhány apróság, de az első rémület után hamar összeállt benne a kép, hogyan is teljesítse a megrendelői igényt - a végeredmény, a strasszokkal és kristályokkal díszített ékszer pedig valóban egyedi kompozíciót alkot a jellegzetes autó-tartozékokkal.
Tetszett a cikk?

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy azonnal értesülj a legfrissebb és legnépszerűbb cikkekről, amint megjelennek az Autónavigátoron!

Feliratkozom a hírlevélre

Vélemény, hozzászólás?